Zdravologija
0.00 RSD
Zdravologija
Zdravologija

Mačkica 45g

160.00 RSD

Nema na stanju

Opis

Jedina dilema je da li je Mačkica ukusnija ili zdravija! 100% organski i veganski sastojci – 0% aditiva! Zasitna i nutritivno bogata čokoladna užina u kojoj će uživati sva vaša čula!

Sastojci: ovsene pahuljice od celog zrna ovsa (39%)*, kokosov sirup (18%)*, sicilijanski badem (17%)*, devičansko kokosovo ulje (12%)*, sirovi kakao buter Arriba Nacional (7%)*, sirovi kakao prah Arriba Nacional (7%)*, burbon vanila (<0.1%)*, himalajska so. *sertifikovano organski sastojci

  • Organski Superior ovseni keks Mačkica sa bademom i kakaoom
  • Ručno pravljen od samo 6 organskih, veganskih i najkvalitetnijih sastojaka minimalno procesiranih, što čini da Mačkica bude zaista zdrav keks!
  • Ne sadrži nijedan aditiv – bez soje, pšenice, jeftinih biljnih ulja, procesiranog šećera i brašna.
  • Nutritivno izbalansiran – sadrži vlakna, masti, proteine, složene ugljene hidrate, minerale, vitamine, i fitonutrijente u svojoj potpuno prirodnoj formi.
  • Sastojci prirodno ne sadrže gluten, ali sadrže ovas, i proizvode se na mestu na kome se u odvojeno vreme proizvode namirnice sa glutenom, pa stoga Mačkica jeste pogodna za osobe intolerantne na gluten, ali nije pogodna za osobe sa celijakijom.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram