Zdravologija
0.00 RSD
Zdravologija
Zdravologija

Kokosovo ulje organik 500ml

969.00 RSD

Opis

Kokosovo ulje doprinosi rešavanju mnogih zdravstvenih problema i preporučuje se kao pomoćno prirodno sredstvo za sprečavanje nastanka i lečenje sledećih oboljenja: gojaznost, dijabetes, srčane bolesti, problemi sa bubrezima, visok krvni pritisak. Zatim za podizanje imuniteta, održavanje normalnog nivoa holesterola, regulisanje varenja, regulisanje metabolizma, pomaze zdravom funkcionisanju štitne zlezde...

Pored toga kokosovo ulje ima antivirusno i antibakterijsko dejstvo pa je vrlo efikasno sredstvo protiv raznih infekcija.

Kokosovo ulje pomaže u lečenju različitih kožnih bolesti, kao što su psorijaza, dermatitis, ekcemi i druge kožne infekcije.

Kokosovo ulje je vrlo umirujuće i stoga pomaže u uklanjanju stresa. Nežna masaža glave kokosovim uljem pomaže u uklanjanju mentalnog umora.

Na kraju, kokosovo ulje u kozmetičke svrhe jedan je od najboljih prirodnih sredstava za negu kose. Ono kosi daje sjaj i podstiče zdrav rast kose. Ukoliko se redovno utrljava u koren kose otklanja perut a esencijalni proteini u kokosovom ulju hrane i regeneriču očtećenu kosu. Kokosovo ulje predstavlja sigurno rešenje problema sa suvom i perutavom kožom, hidrira i sprečava prerano starenje kože. Iz tih razloga kokosovo ulje je omiljeni sastojak za izradu savremenih kozmetičkih preparata za negu kose i tela, kao što su sapuni,šamponi, losioni, kreme i sl.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram