Zdravologija
0.00 RSD
Zdravologija
Zdravologija

Ecoegg perivi eko-ubrus

2,199.00 RSD

Opis

ECOEGG perivi eko-ubrusi od bambusa, 20 listova

Jedini i prvi PERIVI ekološki ubrusi u Srbiji! Ova inovativna ekološka zamena za jednokratne papirne ubruse dolazi nam iz Velike Britanije i izrađena je od prirodnog vlakna bambusa. Pakovanje se sastoji od 20 listova, gde po završenoj upotrebi list ubrusa se ne baca već se može oprati u mašini i do 85 puta, što ukupno daje i do par hiljada korišćenja!

ECOEGG perivi eko-ubrusi odlični su za brisanje ruku, čišćenje apsolutno svih površina u domaćinstvu i imaju izuzetno dobru apsorpciju tečnosti, a mnoge mame ih koriste za brisanje nežne kože svojih beba.

  • 100% bez plastike

  • Mekani na dodir, super-upijajući, čvrstog materijala

  • Dugotrajni i višekratni

  • Ekološki i reciklabilni

  • Veganski i nisu testirani na životinjama

Uputstvo za upotrebu

Kada se vaši ECOEGG ubrusi zaprljaju jednostavno ih operete u mašini za pranje veša na temperaturi do 40 stepeni, a naša preporuka je da koristite takođe ekološke proizvode za pranje veša kao što je ECOEGG 2u1 eko-deterdžent+omekšivač. Svakim pranjem, ubrusi postaju sve mekši, a zbog svoje fine teksture ne grebu površine, ne ostavljaju ostatke vlakana pri čišćenju i jednostavno takvog su materijala da ne upijaju fleke!  

Sušiti na štirku, ne u mašini za sušenje. 

Ne koristiti omekšivač pri pranju.

RADNO VREME
© Copyright 2016 - Zdravologija - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram